Czemu ludzie w Afryce nie jedzą, to dlatego bo nie muszą czy nie chcą?
Jeżeli chcą to czemu bóg ich nie nakarmi tak jak to miało miejsce 2 tys lat temu?
Którego historia rozpoczyna się w średniowieczu i metoda węglowa to potwierdziła, nic nadzwyczajnego.
http://wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/2003441
A co o tym sądzisz?
Dzieło Flawiusza jest jawnie sfałszowane, o czym nawet wspomina ten artykuł.
Tacyt tworzył dzieła około 100 roku, już wtedy sekta chrześcijańska była znana i liczna.
Czyli oficjalnie niema nic prawdziwego co związane byłoby z Jezusem i czasami w których żył? Biblia była spisywana z pokolenia na pokolenie, prawda musi w tym jakaś być...
https://www.youtube.com/watch?v=Z4jrVerJquA
No nie ma, prócz bliblii. Jak wiadomo z pokolenia na pokolenie co raz więcej dopisywano podkoloryzowanych rzeczy, tak samo jest z plotkami przekazywanymi coraz to większej liczbie ludzi przez łańcuszek.
Oczywiście że mit to nie bajka, to są dwa różne pojęcia.
A w szczególności nasze życie nie jest bajką, bo przecież wszystko dzieje się naprawdę.
No ale pod względem tego, czy działo się to naprawdę, bajka i mit są takie same.
Aha, no chyba że tak, to się zgadzam. Jeszcze są legendy i ballady i inne ubarwione opowieści które nie są być może prawdziwe. To się zalicza wszystko do tej samej kategorii. :)
Dopiero maj a tu już joke roku, będziesz z nim rządzić na imprezkach.
Jak jakaś ateistka da argument o głodzie w afryce to jej o tym powiem.to powiem.
No, taka intelektualistka w spodniach w kratkę,wygoloną półkulą i prenumeratą Wysokich Obcasów może tego nie docenić.
Niszczę lewackie ścierwo od 2003 roku, troche nawet żałuje, że nie załapałem się na korwinomanię i przestałem go lubić zanim stał sie modny.
Ostatnio mam poczucie życiowej beznadziei. Dużo myślę o samobójstwie, ale troche strach.
Jak jechałem pociągiem z Przemyśla do Świnoujścia to chciałem sie powiesić w łazience.
O czyim samobójstwie? Napisz o tym notkę.
O swoim. Czasami w trakcie nocnych polucji mam nadzieję, że z mojego fiuta wyleci jakiś gaz, może przykładowo ten słynny sarin.
Nie rozmawiam o sarinie z fiuta po 22.
Jak psy w Ujsołach zaczynają szczekać chvjami.
Czemu nie założysz firmy robiącej fotki produktów, restauracji, dań restauracyjnych, itp. ? Po co będziesz zdjęcia jakimś dupom za co łaska robił.
Mam tyle ambicji zawodowych co Tommy zadowolenia z życia.
Nawet takiemu kebabowi fotke zrobić to już zarobek. A możesz przecież sprzedawać na zachód fotki.
Może też zaczne robić fotki zawodowo.
Znam programistę, który rzucił ten gówniany zawód i teraz strzela fotki. Fotki dobre, jak zrobi fotke to aż ślinka leci i dzięki temu ma dużo zleceń.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Przeczytaj Biblie ignorancie. Jak mnie wkurzają te wasze wiecznie pytania...jakbyście kurde przeczytali Biblie to byście wiedzieli! -.-
Musiałby założyć rybny zakład produkcyjny, uzyskać certyfikaty, płacić podatki, spełniać normy - zależy w jakim kraju świata by karmił.