backspace w odpowiedzi na post: sentia | /topic/2819662/reply/14706360/edit /forum/reply/14706360/canEdit
Myślałem, że w jakimś stopniu jesteś inteligentna, ale jednak mnie zaskakujesz i to nazbyt często, ale wiesz, jesteś młodą osobą i w gruncie rzeczy masz prawo popełniać śmiesznego rodzaju błędów w pisaniu alogicznych bredni, uściślając - typowe „walenie szmacianych tekstów” – R O Z U M I E S Z ? <Napisałem potocznie, bo Ty w ogólnie nie rozumiesz tego co ja ci piszę i niestety muszę się zniżać do Twojego poziomu intelektualnego. Po drugie, nie wiem co oznacza w Twoim spauperyzowanym zasobie słownictwa – „trollowanie” … Cokolwiek te słowo oznacza, to ty jesteś królową T R O L L O W A N I A. (Pewnie ledwo skończyłaś gimnazjum, albo nadal w nim tkwisz – mentalnie i umysłowo – wnioskuję na podstawie Twoich bełkotów w wypowiedziach). Moja Droga, nic nie mam do ludzi, którzy egzystują wśród środowisk słabo-intelektualnych. I nie rozumiem, czemu poświęcasz mi tyle czasu, mojej osobie, tyle akapitów, jakbyś mnie podrywała – taki lekki ekskurs … ;)
Niemniej jednak ,wracając do istotnej kwestii – jesteś szeregowym forumowiczem, który powinien przestrzegać zasad Biblijnych, wtedy to forum będzie lepiej funkcjonowało. Proszę, nie uogólniaj bredni, które dają nam do zrozumienia, że funkcjonujesz z deficytem intelektualnym… Pamiętaj, biblia jest jedyną księgą, która uczy pokory.
Reasumując, Twoje posty są niedopuszczalne, przekroczyły poziom żenady i absurdu. W kwestii braku elementarnej kultury to z pewnością nie masz sobie równych. Przyznam, że to trochę mnie dziwi, ale to kwintesencja używania nieracjonalnej części mózgu..