Co to jest? Uruchomcie wyobraźnie!
Aa i odpowiedź "więcej życzeń" nie działa, bo mikstura jest tylko jedna, więc więcej życzeń może i będzie ... ale brak mikstury, która by je spełniła.
Co to jest? Uruchomcie wyobraźnie!
Aa i odpowiedź "więcej życzeń" nie działa, bo mikstura jest tylko jedna, więc więcej życzeń może i będzie ... ale brak mikstury, która by je spełniła.
Bez zaglądania w internet i kalkulator to nie umiem powiedzieć ile to jest 432594 * 203484
Rozumiem, że taka liczba nie istnieje?
Liczba to liczba, a oparcie swojej wiedzy na braku wiedzy na czym się opieramy to druga.
Polecam bibliotekę, na brak internetu.
Odpowiedź w tekście Mickiewicza, który zaraz umieszczę : )
Hm, staram się być. W wyjątkowych sytuacjach, zdarza mi się bycie nieszczerym.
zamiast mikstury mogłeś wymyślić złotą rybkę spełniająca jeno życzenie
Twoim życzeniem pewnie jest "Rasowo czysta europa" co nie?
skąd takie przypuszczenia? Ja stoję po stronie LGBT, Żydów, feministek, wegan i jestem przeciwko wszelkim religiom.
tak wiem, jesteś szarą myszką, intelektualistą, który poszedł na studia i ma wiedzę na temat wszystkiego
To nie ja zakładam tematy, z których nawet moderator ma bekę
założysz, jak tylko znudzi ci się powtarzanie jak mantrę tych twoich suchych pierdół politycznych, które są blokowane jak tylko mod włączy laptopa
gdzie ty tu widzisz rasistowskie tematy To wy polacy jeste scie rasistami, antysemitami, ksenofobami i homofobami
nie wiedziałem, że pisząc można też seplenić, to forum mnie codziennie zaskakuje
Chciałbym aby Anne Hathaway była moją żoną.Chcę, a żeby było śmieszniej chciałbym aby moją żoną była również Brie Larson, Jennifer Lawrence i Emma Stone.
Fajnie, ale kopiujesz słowa z twoich poprzednich tematów, wysil się choć raz umysłowo na tym portalu
Tym samym tekstem, którym odpisałeś mi wczoraj, przedwczoraj i dwojgu innym użytkownikom. Zaczęły już krążyć opowieści, że jesteś infobotem
Naprawdę masz tak spierniczone życie, że jednym życzeniem nie załatwisz sobie szczęścia? Od razu trzeba 50 tysięcy fiolek?
Po to dałem to jedno ograniczenie, by nie robić tutaj słownika synonimów "więcej życzeń", tylko byście uruchomili wyobraźnie. No ale ... zapomniałem, że cebula ma warstwy, obranie jednej nie powoduje zniknięcia smrodu
smutne jest właśnie to że to twoje ograniczenie nie ma podstaw
jest to typowa logiczna wyrwa w tych wszystkich spełnianych przez kogoś lub coś życzeniach
tzn dżin albo mikstura nie może załatwić mi drugiego dżina albo 50x wiecej mikstur bo co?
ależ nie, to logika na zasadzie "sztucznie zabierasz 1 z wyborów bo tak ci pasuje nie majac ku temu cienia podstaw"
Kuźwa tu nie chodzi o to, że nie ma podstaw, tylko każdy tutaj chyba jest tak ciężko poszkodowany przez życie że zaciera rączki i miast jednej mikstury życzy sobie 30000 butelek.
Weź sobie to rozpisz w zeszycie .. nie wiem. Byle nie wychodzić na buca, nie łapiesz prostej zabawy.
Jakbym nawet w temacie napisał, że misktura spełnia 1000 życzeń, to i tak znalazł by się palant taki jak ty, który by stwierdził, że chce z tych 1000 zrobić miliard. Pytanie, po co? Skoro miktura jest tutaj prowokacją by opowiedzieć o swoich marzeniach? Na zasadzie pięknej ciekawostki, by rozmarzyć się o sławie, pieniądzach, kobietach, czy tych innych, bardziej złożonych celach życiowych, niemożliwych do zdobycia "od tak".
Kumasz? czy za daleko do łba? A jak tak Ci nie pasuje mój temat to po cholerę w nim piszesz i sobie tylko psujesz opinię na tym forum?
kolego, czy do ciebie dociera że nie wypowiadałem sie z moja odpowiedzia tylko wskazałem ci że twoje twierdzenie że "nie mam prawa chcieć jeszcze 50x fiolek wiecej" nie ma poparcia nawet w logice?
nie masz prawa robić takiego wyłączenia.
skoro je robisz oznacza to że mikstura ma LIMITY a skoro je ma to powinieneś je opisać
bo nie może mieć limitu jedynie w tym że nie może stworzyć 50x takich samych fiolek
znaczy moge sobie zażyczyć kwadryliona dolców i miksturka mi to spełni ale jak bym sobie zażyczył 3fiolek z taka sama miksturka to już nie da rady?
kumasz?
albo mikstura ma ograniczenia albo ich nie ma
skoro ma to wychodzi absurd że posiada jedynie takie 1 ograniczenie
poza tym sama sie nie może ta miksatura powielić ale dżina może mi wyprodukować?
a może spełniajacego życzenia osła?
nie moja wina że twoje pytanie to absurd logiczny czego nijak nie kumasz
eee bo mnie rozbawił temat i twoje z dupy wziete wyłączenia?
Czyli ty zamiast bawić się w chowanego na podwórku, analizowałeś zasady gry i mówiłeś, że "to głupie by liczyć do 30, w zasadzie nie masz prawa wymyślać zasad, ta gra jest be, idę do domu" to się nie dziwię, że teraz kolegów na forum szukasz. Ale widzisz, Twój charakter nawet przeniesiony na forum nie przynosi żadnego efektu, bo pogrążasz się w zwykłym "temacie z dupy".
jak chcesz sobie poanalizować, to mam tutaj temat dla Ciebie:
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Rozgrywki+szachowe+19+wieku...
Bo widzę, że życiowy temat na luzie nie jest dla Ciebie. Wyjmij kija z dupy, bo jeszcze ci drzazgi wejdą
bo ty zrobiłeś z tego "wyboru" absurd w którym nie jest to "wybór" tylko "wybór jakiego ty chcesz i akceptujesz"
to ci napisałem że wybór jest taki że moge albo po prostu wybrać życzenie jak chciałeś albo zhackować system i poprosić miksture o dżina w lampie czym zamienie 1 życzenie na 3
nie moja wina że twoja sytuacja właśnie takie daje wybory
Miałeś szansę nie odpowiadać i zachować resztki przyzwoitości.
No ale tym postem załatwiłeś sobie miejsce na samym dole hierarchii. Dałem Ci temat gdzie możesz się wykazać intelektualnie i pochwalić, że znasz słowo "kwadrylion", ale widocznie Cię przerósł.
Jutro dam temat o ulubionej zupie.
Ty pewnie wyskoczysz z wykładem o chemii organicznej.
jakoś nie widziałem żebyś zakładał tematy o operze czy sensie egzystencji, a mój temat o 19 wiecznych rozgrywkach szachowych omijasz szerokim łukiem, choć podsunąłem Ci pod nos. Jak tak bardzo nie lubisz gadać o pierdołach to zasadnicze pytanie, co tu jeszcze robisz?
Czyli podsumowując twoją działalność na "inne"
Wszedłeś na ring, dostałeś w pysk, zszedłeś z ringu i mówisz: "eee tu to nic sie nie dzieje, tylko po mordzie biją"
Jeśli śledząc "inne" na filmwebie szukasz podobnych wrażeń co na wykładzie z fizyki kwantowej, to znaczy, że chyba nie rozumiesz jak działa świat.
ciekawe masz procesy myślowe kolego
wbiajam do tematu, pisze ci że coś ci sie pomerdało w twoich pytaniach, konkluzjach itd ale to ja zebrałem po mordzie?
coś cpałeś?
taaa licze że mi ktoś tu wyjaśni teorie wzgledności...
weź kolego pal to zielsko i nie zanudzaj świata swoimi przemyśleniami
Ty masz ciekawe procesy: wchodzisz w temat w którym jest pytanie: Jakie życzenie byście wybrali, gdybyście mieli możliwość. Zaznaczam, że "więcej życzeń nie działa, bo nie chcę SPAMU w stylu "więcej życzeń""
A ty: HURR DURR, JAK TO WIECEJ ZYCZEN NIE DZIALA, TO NIELOGICZNE HURR DURR.
Zamiast się odnieść do tematu jak człowiek to czepiasz się konstrukcji, i to w tak dziecinnej zabawie jaką jest "powiedzcie o swoich marzeniach". To tak jakbym się pytał czy podoba Ci się kolor tego auta, a ty byś mi zaczął opowiadać jak to ten silnik więcej niż 120 km/h nie pociągnie. Kogo to kurna obchodzi?
krótko mówiac kolego dżin nie może sie sklonować ale może mi już dać rybke spełniajaca życzenia
mikstura nie może sie powielić ale może mi wyczarować dżina z 3 życzeniami zamiast 1 mikstury itd w koło wojtek bo jest to WYTRYCH LOGICZNY do wszystkich tych spełniaczy życzeń kumasz to?