Czy macie jakies zwierzatko/zwierzatka w domu?a moze jakies chcielibyscie miec?
widzisz, różnica między nami jest taka, że ja co prawda nie lubię ciebie i innych planktonów, bo jesteście nudni i głupi, ale dorosłem do tego, żeby przejść nad tym do porządku dziennego i starać się o tym nie myśleć. a wy jesteście tak: "arrrrghh Cham Solo i Popeye powiedzieli mi, że jestem planktonem, nienawidzę ich! zaraz ich znajdę i im coś napiszę arrrghh, no co za gnoje, nie szanują mnie, arrrghhh, nienawidzę, gdzie oni są? zaraz im powiem, że sami są planktonami, albo ich zwyzywam arrghhh głupie cwele nie chcą się ze mną kolegować, to muszę im za to zapłacić arrrggghhhh!".
nie przejmuj się tym tak.
Nie widzę żadnej różnicy. Ja się tym nie przejmuję, ale widzę, że w przeciwieństwie do tego co piszesz, Ty się bardzo tym przejmujesz, co okazujesz poprzez podkreślanie w większości postów jak bardzo nienawidzisz planktonów. Na koniec dodam, że ja Ciebie też nie lubię.
przejmujesz, przejmujesz. tylko, że ja nie lubię ciebie, bo jesteś planktonem, a ty nie lubisz mnie, bo ja nie lubię ciebie. to też dosyć istotna różnica. a wystarczy mnie unikać jak ja was i wszystko będzie w porządku.
Ależ skąd. Mam to gdzieś. Nie nie, ja nie lubię Ciebie za Twoje chamstwo. Unikasz planktonów przez spędzanie czasu na forum opanowanym przez planktonów?
nie, nie masz. ale jak mówię, nie przejmuj się, ja za wami latał nie będę.