Czy macie jakies zwierzatko/zwierzatka w domu?a moze jakies chcielibyscie miec?
kot też ma osobowość, ale faktycznie uczucia schowane pod grubą warstwą futra.. tzn. egoizmu.
Głaskałem go stopą a ten mnie zaatakował, sam nie wiem czy dlatego że kot czy że rudzielec ;)
Tak czy siak mam kolejny dowód że lepiej mieć psa.
PS kot nie mój ale ciągle tu przebywa, moje by mi czegoś takiego napewno nie zrobiły, a ta menda nie tylko mnie zaatakowała, przyłazi się przymilać a jak mu coś na dekiel padnie to atakuje.
"Głaskałem go stopą" lol ty Liseł nic o bajcurach nie wiesz. Kot mysli, że twoja stopa to obiad. Mój nie raz atakował znienacka kostki, bo mu się ubzdurało, że poluje. Ty dałeś rudemu swoją dobrowolnie. Xd
Ludzi głaskajacych ręka też atakował
A mnie nie w kostkę zaatakował tylko na wysokości połowy piszczela, wredna Ruda kocia menda...
http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/10454336_845001...
Taki słodziak Leonard
Nom a Kaukazica Tajga wygląda tak:
http://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/q85/p206x206/13...
Nie wiedzialam,ze posiadanie zwierzat w domu jest jakos ograniczone wiekowo:-/
nie jest. po prostu posiadanie zwierzaka to nie jest rzecz, która mogłaby dorosłego człowieka jakoś szczególnie interesować.
Eeetam:-PJa tak nie uwazam.To fascynujace patrzec jak zwierze rosnie,je i staje sie przyjacielem:-)
podobają mi się rybki w akwarium, ale też już raczej w celach dekoracyjnych i na pewno sobie nie kupię, bo za dużo z tym roboty.
Sądząc po Twoich czerstwych idiotycznych tekstach, to nawet mniej niż 10.
Ciezko lubic kogos,kto w niezbyt mily sposob odpowiada na moje tematy.szukajac zaczepki. Wlasciwie jestes mi obojętny i staram sie szanowac,to co piszesz.
Tego nie rozumiem.ja bym chciala byl lubiana przez wszystkich. Pozatym sympatie trzeba sobie zaskarbic...co Ty na to?
ja na to, że jestem obecnie jednym z najsympatyczniejszych użytkowników. nie lubią mnie tylko osoby na mnie obrażone (90% forum, w tym moi dawni e-koledzy i e-koleżanki), osoby które nie lubią nikogo i osoby dziwne.
Dziwny z Ciebie osobnik. Hm tych nasympatyczniejszych mam w znajomych:-P
No a nie jest to dziwne,ze wolalbys bym Cie nie lubila?? Ja wole lubic,niz nie lubic.
ciężko powiedzieć. niby nie jesteś jakoś super charakterystyczna i masz jakieś cyfry w nicku, ale dzisiejsze planktony są w większości wulgarne i prymitywne,a ty przynajmniej jesteś uprzejma.
O dziekuje:-)staram sie byc zawsze uprzejma,choc czasami ciezko zniesc niektore wulgarne wypowiedzi.
ależ skąd, jestem przynajmniej od 2014 najlepszym userem na filmwebie. nie bądź urażonym planktonem.
Może w którejś z alternatywnych rzeczywistości tak jest. W naszej jesteś tylko forumowym sucharem jak pingwin.