Ja bezsensowne blokowanie fajnych tematów...
Dobry dobór osób.
A co się stało się z Katedrusiem? bo coś go tu nie widuję? zaczynam tęsknić.
Od kiedy przybił piątala wszystkim skoczkom w Wiśle, myśli, że jest kimś lepszym.
Słaba lista, mogłeś się bardziej wysilić. To jak z fabułą słabego i pustego filmu, jesteś przewidywalny.
nie rozumiem,dlaczego znalazłam się w IIgrupie... prawda jest taka,że prawie wszyscy źli z II grupy mają dobre serduszka i kochają tak zwierzaki,jak ludzi
w Igrupie zło jest wszechobecne
Stałaś się innym człowiekiem na forum niż 2 -3 lata temu.
Co się zmieniło? Zmieniłaś się, nie poznaję Ciebie.
jezusmaria, jakże mnie to nie poznajesz? toż mam nick wciąż ten sam, zaraz obok avatara.
No, ale tak jakby zmieniłaś styl. Twoje wnętrze jest pełne cierpienia xd
o kutwa! forumowy koelo wypomina mi wnętrze pełne cierpienia xD
niezłe, 6/10.
A tak się starałem. Już mogłaś o jedno oczko dać wyżej za ambicję i dramatyzm w wypowiedzi. Wszak przesz koelo to firma, którą czeba szanować.
jak ty mi piszesz, że ja się w rok stałam innym człowiekiem to ja ci żadnego oczka nie podniesę.
a pieprzyć koelo. wcale się po lekturze alhemika mądrzejsza nie stałam.
Bom nic nie zrozumiałaś z tej wartościowej, niczym czysty diament ksionszki. Musisz otworzyć umysł i stać się częścią wszechświata. W sumie teraz zmieniam zdanie, bo w sumie nic się nie zmieniłaś o dziwo. Brakowało mi jedynie z tobą wymiany zdań, strasznie tęskniłem xd
ło masz, zmieniasz zdanie gorzej niż baba z pms-em. chociaż w tym kontekście lepiej.
ja to se mogę umysł na jakiś kryminał otworzyć a nie na melancholijne pitu pitu.
Zią, ja zawsze jestem niezdecydowany. Czasami muszem siem zastanowić dosyć długo, zanim podejmę mondrą decyzję.
dobrze, że się nad ortografią nie zastanawiasz. to mogłoby być zbyt trudne.
A ja bezsensowne gadanie i wyziewy nienawiści... ;-)
Umówiłbym się na seks na innym bardziej odpowiadającym forum http://www.filmweb.pl/forum/GWIEZDNE+WOJNY
Mogę się tam zjawić, ale tak, jak Amidala nie uprawiam sexu - szczególnie na forum.
W dziale INNE wyrzuciłbym opcję "zgłoś nadużycie". To irytujące, gdy rozmawiasz z kimś, kto jeszcze nie ujawnił swoich konfidenckich skłonności, a potem wszystko znika. Zamiast tego wprowadziłbym opcję zgłaszania materiałów pedofilskich i łamiących ustawę o ochronie danych osobowych (no bo to jeszcze rozumiem, że komuś może to nie pasować).
Wywaliłbym też tą kretyńską cenzurą, przez którą muszę przedzierać się przez szereg gwiazdek, symboli i innych pierdół ludzi, którzy nie potrafią zastąpić wulgaryzmów czymś innym. Osoby, które "nie życzą sobie patrzeć na brzydkie słowa" nie powinny odwiedzać for dyskusyjnych.
Po tym wszystko byłoby jak należy.
Wszystko idzie z duchem czasu... codziennie coś się zmienia.
Coś się kończy i coś zaczyna, nic nie jest takie same jak wcześniej.