Ja bezsensowne blokowanie fajnych tematów...
To co jest fajne to więcej a to co jest nie fajne to mniej
cześć Decep - ale jak jesteś mokry, to chyba odwrotnie
po prostu - kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada - no to teraz będziesz Rosomakiem z Kosmosu
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
xD świetny nick
nie ukrywasz, bo widać twoją lokalizację, a admini widzą twoje IP i oceniasz Sucker Punch na 10, po tym cię poznają, tu nikt na ciebie nie donosi, naraziłeś się tylko kolorowym łebkom, nie zwykłym userom
desepszan nudzi się na bezrobociu, zwołał resztę pobanowanego planktonu, zainstalował sobie tor-a, ściągnął film "hackerzy" i będzie atakował serwery filmweb...
oczywiście gdy już rozkmini co zrobić, żeby na ekranie zamiast pulpitu windows pojawiły się takie fajne kaskadowe cyferki i wiersz poleceń.
udaję. tak naprawdę jestem starym decepta i was sprawdzam.
syn mówił, żeby przekazać, że go dzisiaj nie będzie, bo teraz czepie dywan, później wychodzi z kolegami na sanki, a wieczorem przyjeżdża babcia kazimiera i będzie spała w jego pokoju. poza tym procedura bez zmian.
niech żyje FRO!
ja bym wywaliła victrish z forum
beznadziejna lafirynda
To żeby ludzie dodawali tematy używając mózgu a nie tematy ściągnięte z neta...troche samodzielności.
By wystarczyło żebyś przestał pisać do mnie, jak odkopie jakiś temat i przestał mi prawić jakiś bezsensownych morałów.
Wprowadziłbym podział na dobrych i złych użytkowników, ponieważ nikt nie chce mieć do czynienia z tymi złymi.
Dobro: era, Kinga Gutkowska, Metyl, Emka, Ivalor, RobertGlee, nocula, elvariat, homek, Rehabiel, Cheryl Darling, Pancefaust, katedra, Popeye, Amerozzo;
Zło: Jehanne, Chupakaramba, Pan Kajzerek, tyr, Krzysiek, wszystkie wcielenia Andrzeja ze Szprotawy, Mmagdalena, Fornettka, Sweet Artist, Rac69;
Jaca to chyba drugie konto tego starego pryka z inne co napastuje gimbuski.
Tak się nie chybaj bo się jeszcze z krzesłem wypierd...
Siebie do której grupy byś dopisał? Bo widze że lubisz prowokować ludzi.