Ja bezsensowne blokowanie fajnych tematów...
A co miałem wgłębić się w problem aż nadto? Nie, po prostu podjąłem zwykłą analizę taki dotyk wyjaśnienia...
Wy chyba macie problem skoro słowa takie jak: analiza, przelecieć się, dmuchać, boli mnie, dziwić rozumiecie jako wulgarne. ;-)
To coś podejrzane. Na Twoim miejscu sprawdziłbym jego SMSy czy historię przeglądarki...
Jak to powiedział Bronisław K. "Bo z Polską i USA to jest, panie prezydencie, jak z małżeństwem. Swojej żonie należy ufać, ale trzeba sprawdzać, czy jest wierna...".
Ja też mam zaufanie i nie jestem aż tak despotyczny. A zazdrość i pewność o wierność to normalne uczucia. Nie można być ufnym bez granic.
A może ich nie dostrzegasz? Spełniasz jego zachcianki aby był kompletnie szczęśliwy? Bo kobiece fochy i humory potrafią irytować tak że aż chce się zdradzać. ;-)))
Twoja przyszłość z dąsami:
http://www.pojaja.pl/demot/0_0_0_2027145226_middle.jpg
Wiesz że śmiech też może być wymuszony? A co innego można myśleć...
teraz też możesz o nich pisać na forum "Pokłosia". pod warunkiem że pozytywnie.
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Albo żeby była taka możliwość, żeby jukatos się do mnie nie podczepiał, taki ogranicznik.
http://www.pojaja.pl/demot/0_0_0_1229570123_middle.jpg
Dlatego tematy znikają. Za dużo wycieczek firmowych FW na INNE.
tu się juz niestey zrobiła druga Fronda, religia, pedofile, kościół, księża, lewacy, tusk i tak w kółko
Zniszczono jedność piekna, dobra i prawdy która dawniej była podstawą na tym forum.
Przykładowo temat o pedofilii, który dawniej był wizytówką największej szmaty teraz zakładają sobie zwykłe dziewczyny i się nim chwalą.
Ktoś, kto nie ma pojęcia o historii może nie przykładać do tego wagi, ale każdy, kto choćby liznął historii Filmwebu, albo historii Mezoameryki wie, co to oznacza.
chodzi mi o o to lizaniu historii, bo początek już mam