No właśnie, w związku z pojawiającą się nostalgią jestem ciekaw jak wspominamy poprzednią dekadę. Było lepiej czy gorzej? Ciekawie czy kiczowato? Chętnie poznam wasze opinie :)
No właśnie, w związku z pojawiającą się nostalgią jestem ciekaw jak wspominamy poprzednią dekadę. Było lepiej czy gorzej? Ciekawie czy kiczowato? Chętnie poznam wasze opinie :)
obecnie w kinie samochody tak jeżdżą
http://1.fwcdn.pl/an/np/867323/2018/14516_1.2.jpg
w poprzedniej dekadzie było jednak lepiej
Chyba najlepsze podsumowanie popkultury z poprzedniej dekady :D widać było, że globalizacja powoli zaczyna psuć rynek (te wszystkie koszmarne sugababes i żerowanie na znanych markach w postaci remaków) z drugiej strony moloch disney nie zniszczył rynku kolesiami w obcisłych gaciach tworzonym z myślą o chińskich 14 latkach. Więc pojawiały się bardziej ryzykanckie projekty jak np. adrenalina czy efekt motyla.
ale jak nie chcesz wejsc na mój blog to tu ci wkleje .
A wszystko zaczęło sie od momentu gdy jego żona chciała go namówić na drugie dziecko . Mój brat nie chciał gdyż uznał że nie ma w mieszkaniu warunków na drugie dziecko . A mieszkanie jest mego brata gdyż kupił je na długo nim sie ożenił . Co gorsza jego teściowa robiła coraz częstsze wizyty ,w jego domu i rządziła sie niczym gospodyni . Wtrącała sie do wszystkiego nawet do wychowywania mego bratanka . Sytuacja jeszcze bardziej sie skomplikowała gdyż ma bratowa ze swoją mamą zaaranżowała że one będą sie zajmować mym bratankiem , a sprzeciwy mego brata nie miały znaczenia . Doszło do przepychanki między mym bratem a teściową a on chciał tylko z dzieckiem sie pożegnać . Ma bratowa zamiast wstawić sie za mym bratem wybrała strone swej mamy , i zabrała mego bratanka od mego brata do swej mamy , upierając sie że może mu krzywde zrobić . Sytuacja pogorszyła sie jeszcze gdy ma bratowa i jej mama doniosły na mego brata że zastosował przemoc domową na policje . Ci odrazu go skuli i zawieźli na posterunek i spędził nic w areszcie i wyszedł następnego dnia dzieki pomocy mego taty . Ma bratowa i jej mama uknuły intryge w sensie że chciały mego brata pozbyć sie z domu , i chciały mieć mieszkanie dla siebie i nałożyły mu karte że jest chory psychicznie . I bez zapewnienia sądu ma bratowa ograniczyła kontakty z mym bratankiem i zamiast wziąć pod uwage odczucia mego bratanka , ma je delikatnie mówiąc gdzieś . I oczywiście zamiast sam na sam sie z synkiem spotkać ma bratowa angażuje osoby trzecie , np swoją mame z obawy że coś mu sie stanie . Przy każdym z potkaniu mój brat próbował swą żone przekonać by sie opamiętała , ta jednak poszła w zaparte i mówi że sie boi . Mój brat trafił do aresztu 20 lutego po tej przepychance z teściową . I teraz ma bratowa i jej mama nie chcą myśli dopuścić do siebie , że mój bratanek ojca potrzebuje i wbiły sobie do głów że one sie zajmą jego wychowaniem . Ta sprawa ciągnie sie od miesięcy .. Co ty na to ?
w polsce to była często stylówa na sierotę z europy wschodniej. Czyli jakieś bazarowe dżinsy i swetry plus fryzura na jeża lub w przypadku pań długie proste włosy w mysim blondzie. Za to na zachodzie i w pewnym stopniu u nas w miastach było interesująco. Może i kiczowato, ale interesująco. Panowało pewne przerysowanie, jak byłem w stanach w 2006 to pełno było dwudziestolatków wyglądających jakby grali w disturbed, czarnych kolesi z konkretnymi złotymi łańcuchami i paniami dosyć śmiało pokazującymi swoje wdzięki :D