Tak na nowy rok:
HERES / WZN - Świat ci tego nie da - oczywiście na jutubie.
Jesli Zasumitra nie pozbyl sie G. wtedy kiedy mu to radzilem to ostatnio mogl go oddac tylko do krakosnowca.
Ale z drugiej strony to TY Gozer się zbyt często mylisz jeżeli chodzi o przypisywanie kont. Chociaż mi to też wygląda na szalonego Andrzejka albo Zasumitrę.
Wielokrotnie nazywałeś mnie czerwońcem. Raz nawet stwierdziłeś, że jesteś pewny.
Chociaż muszę przyznać, że te wszystkie stare baby z tilla i Tyra wyśledziliście pierwszorzędnie z Emką.
A ja myśle, że ktoś na tym korzysta. Pamietaj, że ja pisałem jaki szambelan jest cudowny z konta paulazjukej. Wszyscy mysleli, że to Emka. Nikt mnie nie podejrzewał.
Na tym moze skorzystac tylko jedrek.
Ostatnio bylem dla niego mily bo swieta i nowy rok, wiec przylecial skrzydlaty prowokator by wciagnac mnie ponownie.
Wiekszosc pewnie tak myslala, ale nie dlatego, ze chwaliles Szambelana. Pewnie ta "paula" ich w tym utwierdzala.
Wiesz. Nawet teraz moge załozyc konto Guwner_Traveler i cię cisnąć. Pomyślisz, ze to ja? Tutaj to można ufać może z pięciu kontom.
Nie, ale ty bys na tym nie skorzystal. Andrzej juz tak. Andrzej chce konfliktu.
On na tilu pisal, ze nas wszystkich z tego forum wywali, wiec spokoj nie jest mu na reke.
Tak na boku przypomne, ze nawet Zasumitrze rozwalil blog filmowy kiedy nie byl sklocony ze wszystkimi userami.
To jest po prostu bardzo konfliktowy user.
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
W jaki sposób? Nie zagladam tam odkad zbanowali szambelana.