Jakbyście przywitali przybyszów z innej planety gdyby u nas wylądowali?
zgłaszam cię za alterkonto
http://www.filmweb.pl/user/vacheII
Napisał śmieć mający co najmniej kilkanaście kont.
ogarnij jego ryj :D
http://www.filmweb.pl/user/vacheII
ale ciotowaty
Masz od Filipka buziaczka na poprawę złego nastroju :*
ja bym ci pożyczył pieniądze na operacje plastyczną tego pedalskiego ryja, ale dam twojej starej troche zarobić
dobra rzucajmy mięsem ale obrażać matkę czy ojca to juz niższego poziomu nie można pokazać.Dlaczego zwalać wine na matkę ,że ma takiego syna jak ty?.Ona pewnie się starała a tu taki zonk.
podobno filipka nie obchodzi co napiszę, więc po co ten lament?
własnie, to nie wina starej vachella, że urodziła taką berobotną spier,dolinę.
dam jej zarobić.
czytanie ze zrozumieniem to podstawa dzisiejszej edukacji ;ułatwie ci to było o Tobie :D
"Cwaniak z Ciebie, choć własny pysk chowasz, obawiając się ataków, słaba рizdo." - hipokryta: level master^
Hehe, prawdziwy bohater normalnie. Wzór męstwa i odwagi, bo wstawił najpierw swój ryj, a później przekreślony krzyż w awatar na portalu filmowym. W Sosnowcu wszyscy są takimi 'tfardzielami', czy tylko ty?
raczej 1/10, jakim cudem matka cię przepchnęła przez krocze z takim ryjem, filipku?
Nie "z dużej", tylko "dużą", "wielką", "od dużej", "od wielkiej", atencyjny śmieciu. "Z dużej", to rusycyzm.
Nie do wiary, że ten przegryw^ jeszcze miał czelność łgać bez zająknięcia, że zna się na sprawach zagranicznych, jak on ojczystym językiem się nie umie posługiwać, co już nie raz udowodnił na tym forum.
Chociaż ty się znasz i potrafisz wyprowadzić człowieka z błędu, dziękuję ci za to, gdyż człowiek uczy się przez całe życie.
Aha, pamiętaj że słowo "oboje" oznacza dwie osoby płci przeciwnej, bo zapominasz o tym, ale z kolei tutaj ja wyprowadziłem cię z błędu.
1:1 Hm, cóż za upokarzający dla mnie wynik.
*
To, że kolejny już raz wypominasz mi "oboje", tylko poprawia mi humor, bo wiem, że nie masz się czego innego uczepić. Jakbym nie walnął wtedy tego byka, to teraz zamiast mi to wypominać, to jąkałbyś się bez ładu i składu.
Nie jesteśmy 1:1. Ja znam znam słowa "almanach", czy "sukkub" (albo "inkub", nie pamiętam już na czym dałeś się złapać). To tylko dwa przykłady, które widziałem, i które zapamiętałem, więc może być tego więcej.
nie zrobiłeś mu z połykiem, więc dał ci tylko 2/10
Ale mnie rozbiłeś psychicznie, nie pozbieram się, nie wiem co mam teraz począć.
Sporo tutaj robactwa i odpadów, jesteś jednym z nich.
Hej, a czasem lubię pośmiać się z ludzi nie dorównujących mi intelektem nawet w 20% :) Bawi mnie jak szczekają i myślą, że Filipka to dotyka ;)
Śmiecie z problemami, którzy w internecie podbudowują swoje niskie mniemanie o sobie posiadane w świecie realnym.
Pozdro ryj :)