backspace w odpowiedzi na post: Az42 | /topic/2820476/reply/14705226/edit /forum/reply/14705226/canEdit
Jesteś zakompleksioną ofiarą losu, która ogranicza się umysłowo w poznaniu prawdy o sobie. Pewnie od dziecka masz problemy z logiką co spowodowało, że chorujesz na depresję -wnioskuję na podstawie Twojego bełkotu jakim obrzucasz forumowiczów. Najpierw, radzę Tobie zaznajomić się z podstawami logiki - cytując Ciebie -"Według którego ;ja żyje w matrixie ????? . <<<<<< >>>>> Z psychologami, to miałem nie jeden raz do czynienia . | CZYLI ŻYJESZ W MATRIXIE, HALO- wg psychologów to w którym świecie teraz egzystujesz?| I żaden nie mówił mądrej rzeczy,tylko same głupoty ." << Na pewno żarówka Ci się zaświeci , gdy wszystko sobie poukładasz za pomocą dziecięcej układanki o smerfach. Twoje dziwactwa na forum są z pogranicza rui człekokształtnych małp wąskonosowych.
Swoją drogą to nie ma nad czym się rozwodzić... Przyda Ci się specjalista...i to dobry. A tak nawiasem, mam dzienny limit postów, więc odpisywanie Tobie i wielu podobnyn pionkom, to strata czasu.
Pójdź sobie z kolegami gdzieś (w twoim przypadku - z zmyślonymi, fikcyjnymi kolegami żyjącymi w Twojej świadomości), a jak ich nie masz, to zaproś misiaczka lub laleczkę na piwko. Przy tym zajęciu nie musisz wytężać móżdżka. Deliberowanie nad swoim jałowym życiem nie przystoi Tobie, gdyż ewolucja obecnego stanu świadomości coraz ciężej będzie Ci pozwalała używać racjonalnej części móżdżku. Swoją pustkę życiową wypełniasz żałośnie oraz infantylnie skupianiem uwagi innych na swoim ego .
Reszta naturalnie jak wyżej.