--palanta forumowego ale pod nowym nickiem??
Ja jestem wszędzie "sobą" i pieni mnie zakjładanie klonów. Po co to robią, i jak ich zlokalizować.
Po czyms takim odchodzi mi chęc kontaktów z takimi cycami! Hej!
--palanta forumowego ale pod nowym nickiem??
Ja jestem wszędzie "sobą" i pieni mnie zakjładanie klonów. Po co to robią, i jak ich zlokalizować.
Po czyms takim odchodzi mi chęc kontaktów z takimi cycami! Hej!
trafna analiza vesper na twój temat spięty bełkocie
Elaviart - Miłość jest najtrudniejszą ze spraw bla bla bla
Związek jest czymś bardzo istotnym bla bla bla
Życie jest doświadczeniem, którym bla bla bla
Wiem, czytałem ją. Masz do wyrobienia jakiś dzienny limit zawracania mi gitary, że nie mając nic do powiedzenia musisz wklejać czyjeś wypowiedzi?
to nie była analiza elaviarta, tylko skrót tematu na szybko, akurat on często pisze konkrety w zależności od tematu
dobra, dobra, poza tym które z blaszanych modeli mercedesów najbardziej przypadły ci do gustu?
tak myślałam, że Hrabiego Monte Christo raczej nie czytałeś
Twoja „ślepota” w kwestii alterkont jest w większości przypadków lepsza niż snucie kto kim jest lub wywalanie na wierzch jego faktycznej „tożsamości”. Szczególnie żenująco wygląda wychwytywanie użytkowników, którzy w ogóle się nie ukrywają, a jedynie zmieniają nick. Czuć ich po pierwszym poście. No a w przypadku, gdy alterkonciarz przyjął nowy styl pisania, zdradzenie go jest zbrodnią, chyba że masz w tym większy interes.
Nie ma sposobu. Niektórzy ludzie czują więcej.
Raz jakis palant nabluzgał towarzystwu pod własnym nickiem i podpisał sie na końcu zdania "Huj" .
Co sie potem działo to łeb odpada. 2 prace doktorskie na temat "Czy bacy odwaliło kompletnie?" oraz "Czy baca spłodził klona?] bo wcześniej bywało że sie podpisałem z błedem.
A jak szydło wyszło z worka to wyszło że mój klon sie przyznał iż nie wiedział że too sie powinno pisać przez ch. i ż enie jest moim klonem. Było wesoło.Hej!
Bo widzisz baco, w świecie ludzi, choćby nie wiem co mówili, chodzi o relacje. Co ten powiedział, co tamten pomyślał, kto kogo lubi itd. Zapładniać umysły myślą swoją własną nie tak łatwe, jak hujem trafić w pieczarę przepastną.
Ano. Podobno mnie można rozpoznać po słownictwie, stylu .
Raz nawet czytałem jakies stare forum i nie zwracałem uwagi czyje to sa wypowiedzi. Szczególnie jeden cycu przypadł mi do gustu bo pisał tak jasno i na przestrzał, biegle formując zagadnienia,erudyta, sam intelekt.
Juz chciałem mu cos odszczeknąć gdy zobaczyłem jego nick.
No nie ma z kim pogadać .
Hej!
No panowie starszej daty mają przynajmniej elegancki, inteligentny podryw.^ Problem w tym, że nie lubię starszych panów. x-D
GDY ONA STARSZA O 20 LAT OD NIEGO.....:) ? http://forum.wp.pl/fid,1412,tid,94388,temat.html?ticaid=1114...
fetysz?
Jak stwierdzić że ktoś mimo usuniętego konta nadal pisze posty?
Ty... jak skasują twoje wypowiedzi to ci się limit "odnawia" o te skasowane... ja cię... (zamknęli temat takiego ułoma na muzyce, a już nie miałem, a teraz mam)