--palanta forumowego ale pod nowym nickiem??
Ja jestem wszędzie "sobą" i pieni mnie zakjładanie klonów. Po co to robią, i jak ich zlokalizować.
Po czyms takim odchodzi mi chęc kontaktów z takimi cycami! Hej!
--palanta forumowego ale pod nowym nickiem??
Ja jestem wszędzie "sobą" i pieni mnie zakjładanie klonów. Po co to robią, i jak ich zlokalizować.
Po czyms takim odchodzi mi chęc kontaktów z takimi cycami! Hej!
Bo to są Wojny Klonów, a my jesteśmy właśnie na tej cholernej arenie...
Dokładnie!Przy tym mamy do czynienia z fatalną grą aktorów i badziewnym scenariuszem,o wykonaniu nie wspominając.
nie ukrywam się na swoim koncie, kilku zbanowanych userów pisze na nowych kontach, na których się nie ukrywają i łatwo ich rozpoznać, reszta badziewnych podróbek to konta Decepta i Andrzeja ze Szpotrawy, nawet dla świetlikowego ciulika nie powinna to być wielka filozofia
Takie teksty to mi wklejają Arabowie, ale po francusku.
Odezwał się koleś, co nie miał nawet dziewczyny...^
Bo widać po tym, co piszesz. Nie musisz bezpośrednio mowić...
Twój temat o narodzinach syna rozwiał moje wszelkie wątpliwości - to się nazywa amatorska psychoanaliza na odległość. x-D
Po prostu usprawiedliwiałeś się przed bandą frajerów, że nie masz i nie miałeś dziewczyny. A nie pomyślałeś, że może to świadczyć o Twojej rozwadze i inteligencji? Bo nie bierzesz byle czego i nie zaszczycasz pocałunkiem czy penetracją kogoś, kto nie jest tego wart? :-O
Jehanne po prostu ktoś tam kiedyś skrzywdził (prawdopodobnie uświadomił jej, że nie wygląda jak Natalie Portman) i teraz nienawidzi wszystkich mężczyzn. A ponieważ nie zdążyła stracić cnoty, szuka pociechy w religii i usprawiedliwia taki stan rzeczy, przeklinając tych niedobrych facetów co pewnie tylko dybią na jej dziewictwo - z którym pewnie zostanie do śmierci.
Zawsze lepszy niedojszły niż taki co dostał kopa z pośladek jak się dostawiał.^ x-D
To prawda. Regularnie łamię mu kijek na głowie...
Miałam wstawić płaczącą, bo Natalie tak fajnie krzywi się wtedy jak dziecko - słodkie - sama bym ją pocałowała. x-D
Ale tę talię to ma jak klocek - jak facet, dlatego wstawię inne ujęcie.
A guzik - też ją widać, a tu ma taka świetną, dumną minę... Je(a)h!
Ja ci napiszę że badziewne podróbki, jakby nie mój bank kont to nie byłoby Cię tutaj, naklejarko płyt DVD.
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ja tam nie mam nic do górali oprócz tego że ci co mają biznesy turystyczne strasznie wykorzystują przyjezdnych. Muszę jednak stwierdzić że górale z Pienin są o wiele milsi i mniej materialistycznie łasi na forse niż ci z Zakopanego. Ta nachalność daje się wyczuć i bardzo razi. To faktycznie zniechęca do gór. Ci kolesie ogólnie psują wam (mieszkańcom okolic Tatr) wizerunek.