To dobrze czy źle ?
Duda to dobry bajkopisarz, kupił ciemny lud niczym czarodziej z nazaretu. Ciekawe czy zrealizuje swoje wszystkie postanowienia przedwyborcze.
Mnie ci dwaj pseudokandydaci nie kupili, bo banderowski bigos i rusofobiczny budyń, to nie moje klimaty. Ja głosowałem na Mariana Kowalskiego i na Romana Dmowskiego.
Szkoda, że już po kampanii, bo już rano spuścili ze smyczy Niesiołowskiego i Macierewicza.
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Teraz w PKP z głośników zamiast zapowiadania następnej stacji będzie klepany różaniec.
I bardzo dobrze, trochę pokory i wiary ludziom brakuje...
p.s. Lepiej chyba różaniec jak jakieś muzułmańskie pieśni...
Ale się uczepiliscie tego Macierewicza, co on niby ma dogadania po tym jak Duda zostal prezydentem? Jakoś peo ma dużo więcej oszołomów z Niesiołem na czele i jakoś nikt ich nie używał jako argument przeciw Komorowskiemu. No tak. bo Bronek byl niesamowicie niezależny, miał wlasne zdanie i nigdy się nie sluchal Tuska czy Kopaczowej.
Bardzo dobrze.
Natrafiłem na jego wypowiedź z 2013 roku, gdzie masakruje Tuska http://www.youtube.com/watch?v=-Rl9i8wX4qo Już kiedyś był super politykiem. Więcej nam takich ludzi potrzeba. I tacy ludzie są. Tych którzy teraz rządzą jak to mówi Komorowski trzeba zepchnąć na kompletny margines.