To dobrze czy źle ?
No to będzie się działo, ciekawe czy Kaczyński coś przekombinuje ???
Warto bylo glosowac na Dude, zeby zobaczyc mine Komorucha po ogloszeniu wynikow.
Jest przemówienie, gdzie mówi, że nie życzy Panu Dudzie źle, ale oby go spotkało wszystko co najgorsze, a na niego głosowali ci mądrzy. Pozdrawiam serdecznie.
Niech robia cos dla zwyklych ludz i oby tylko nie szaleli ze smolenskiem i ruskimi...
Nic się nie zmieni, oprócz tego, że znowu odżyje temat Smoleńska...
Dobrze. Teraz wreszcie Komorowski będzie mógł zmienić pracę i wziąć kredyt na mieszkanie, a swoje biedne dzieci pośle na szczaw i mirabelki.
Teraz bedzie mial wiecej czasu aby z rodzina laczyc sie w bulu i nadzieji
Ni ziębi, ni grzeje. Komorowski już pokazał na co go stać, Duda póki co sprzedał kiełbasę przedwyborczą...czas pokaże.
10 kwietnia dniem wolnym. Jedyny plus chyba tego, że ten pan wygrał.
Co roku bedziemy slac tupolewa do smolenska, samolot se spadnie, i wybierzemy nowego prezydenta by 10 kwietnia 2017 r "wyladowal" miedzy smolenskimi brzozami.
to było zdecydowanie poniżej poziomu, nawet filmwebowego.
uf, dzięki bogu mam nadzieję że Andrzej ma bardziej filigranową żonę od Bronka.
haha dobre...a pisalem kiedys aby glosowac na Ogorek ! W koncuc raz byla by niezla prezencja glowy panstwa...
Może i jest drobniejsza, ale połączenie wyczucia z językiem u niej szwankuje. "Będę dobrą pierwszą damą" czy tylko mie to zdanie wydaje się nie na miejscu?
się lepiej spytaj jaki trzeba mieć PŁASKI światopogląd, żeby się czepiać normalnego zdania.
niech ci mucha wleci
może nabędziesz orientacji w przestrzeni
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Twardy elektorat Bronka, 82% poparcia! http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/glosowanie-za-krata...
Dobrze jeśli podniesie kwotę wolną od podatku, bo tylko o to mi chodzi w sumie
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Jeśli Małpeczce sprawia to radość, to ja sie cieszyć.
Bez większego znaczenia - prezydent to kukła, która ma machać rączką i witać zagranicznych gości, czasem zawetuje jakąś ustawę, zaś realnej władzy nie ma...Ważniejsze są wybory parlamentarne - ALE- ujmę to krótko - niestety w chwili obecnej w tym kraju nie ma na kogo glosować - dosłownie. PO - struktura mafijno/biznesowa, banda kolesi, ręka ręke myje + zgoda na homoentuzjazm, "małżeństwa" homo + adopcja przez nie dzieci, postępujący upadek jakichkolwiek wartości, laicyzacja/ateizacja...PIS - oszołmstwo, kato/p/ojeby, rządy władz kościelnych, do śmierci religia w szkole, Smoleńsk forever, CBA, zakaż in vitro...cóż jakby nie było czarna dupa. Może jednak Kukiz, ale wątpię by miał szanse z tymi dwiema bandami (bo mają swój wierny i oddany elektorat - PO lemingi wychowane na TVN, PIS - emerytów ukształtowanych przez Radio Maryja i TV Trwam). Aż mi żal pokolenia obecnych nastolatków - nie będą mieć żadnych wzorców i autorytetów, do takich rządzących naprawdę nie da się wyrobić sobie jakiegokolwiek szacunku.
Wydaję mnie się, iż Szanowny Pan do PiSuarów pasuje idealnie. Pozdrawiam serdecznie.
Do żadnego z tych dwóch ugrupowań nie pasuję, bo nie lubię skrajności. Nie chcę za nic państwa kościelnego, ale też nie chcę lewackiej wolności "róbta co chceta" bez żadnych wartości...
Jakby tu powiedzieć - w pełni popieram in vitro (przy regulacjach prawnych gwarantujących postępowanie z zamrożonymi zarodkami), jestem jednak zdecydowanym przeciwnikiem aborcji - czy tak trudno to zrozumieć ? To mniej więcej tak - jestem wierzący i praktykujący, ale za nic nie chcę religii w szkołach publicznych.
Nie chcesz żyć w państwie katolickich? Przecież zgłaszasz gościa co pisze prawdę o waszej religii.
Co ma piernik do wiatraka ? Chcę po prostu żyć w kraju świeckim, w którym wyznanie (lub jego brak) jest indywidualnym wyborem każdego człowieka. Religia nie powinna mieć statusu przedmiotu szkolnego - ja na lekcje religii uczęszczałem do domu katechetycznego wybudowanego przy kościele z ofiar i przy udziale pracy parafian. W szkole religia się dewaluuje, jest odarta z sacrum/przeżycia duchowego - jest wciśnięta gdzieś między plastykę a WF...W moim odczuciu Kościół nie powinien mieszać się do polityki i ustawodawstwa.