Czemu ludzie w Afryce nie jedzą, to dlatego bo nie muszą czy nie chcą?
Jeżeli chcą to czemu bóg ich nie nakarmi tak jak to miało miejsce 2 tys lat temu?
Którego historia rozpoczyna się w średniowieczu i metoda węglowa to potwierdziła, nic nadzwyczajnego.
http://wol.jw.org/pl/wol/d/r12/lp-p/2003441
A co o tym sądzisz?
Dzieło Flawiusza jest jawnie sfałszowane, o czym nawet wspomina ten artykuł.
Tacyt tworzył dzieła około 100 roku, już wtedy sekta chrześcijańska była znana i liczna.
Czyli oficjalnie niema nic prawdziwego co związane byłoby z Jezusem i czasami w których żył? Biblia była spisywana z pokolenia na pokolenie, prawda musi w tym jakaś być...
https://www.youtube.com/watch?v=Z4jrVerJquA
No nie ma, prócz bliblii. Jak wiadomo z pokolenia na pokolenie co raz więcej dopisywano podkoloryzowanych rzeczy, tak samo jest z plotkami przekazywanymi coraz to większej liczbie ludzi przez łańcuszek.
Oczywiście że mit to nie bajka, to są dwa różne pojęcia.
A w szczególności nasze życie nie jest bajką, bo przecież wszystko dzieje się naprawdę.
No ale pod względem tego, czy działo się to naprawdę, bajka i mit są takie same.
Aha, no chyba że tak, to się zgadzam. Jeszcze są legendy i ballady i inne ubarwione opowieści które nie są być może prawdziwe. To się zalicza wszystko do tej samej kategorii. :)
Dopiero maj a tu już joke roku, będziesz z nim rządzić na imprezkach.
Jak jakaś ateistka da argument o głodzie w afryce to jej o tym powiem.to powiem.
No, taka intelektualistka w spodniach w kratkę,wygoloną półkulą i prenumeratą Wysokich Obcasów może tego nie docenić.
Niszczę lewackie ścierwo od 2003 roku, troche nawet żałuje, że nie załapałem się na korwinomanię i przestałem go lubić zanim stał sie modny.
Ostatnio mam poczucie życiowej beznadziei. Dużo myślę o samobójstwie, ale troche strach.
Jak jechałem pociągiem z Przemyśla do Świnoujścia to chciałem sie powiesić w łazience.
O czyim samobójstwie? Napisz o tym notkę.
O swoim. Czasami w trakcie nocnych polucji mam nadzieję, że z mojego fiuta wyleci jakiś gaz, może przykładowo ten słynny sarin.
Nie rozmawiam o sarinie z fiuta po 22.
Jak psy w Ujsołach zaczynają szczekać chvjami.
Czemu nie założysz firmy robiącej fotki produktów, restauracji, dań restauracyjnych, itp. ? Po co będziesz zdjęcia jakimś dupom za co łaska robił.
Mam tyle ambicji zawodowych co Tommy zadowolenia z życia.
Nawet takiemu kebabowi fotke zrobić to już zarobek. A możesz przecież sprzedawać na zachód fotki.
Może też zaczne robić fotki zawodowo.
Znam programistę, który rzucił ten gówniany zawód i teraz strzela fotki. Fotki dobre, jak zrobi fotke to aż ślinka leci i dzięki temu ma dużo zleceń.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Przeczytaj Biblie ignorancie. Jak mnie wkurzają te wasze wiecznie pytania...jakbyście kurde przeczytali Biblie to byście wiedzieli! -.-
Musiałby założyć rybny zakład produkcyjny, uzyskać certyfikaty, płacić podatki, spełniać normy - zależy w jakim kraju świata by karmił.
Po prostu są nawet giełdy bananów, więc nikomu nie opłaca się to, żeby każdy murzyn miał bananów pod dostatkiem, bo będzie bananowa inflacja. Lepiej sprzedać banany w Europie, z większą przebitką, w dodatku można jeszcze w takie banany schować heroine.