Zaczynamy celebrację. Stoch broni tytułu. Zobaczymy jak będzie. Myśl,że za wiele nie możemy liczyć. Mam nadzieję, że się mylę :)
Zaczynamy celebrację. Stoch broni tytułu. Zobaczymy jak będzie. Myśl,że za wiele nie możemy liczyć. Mam nadzieję, że się mylę :)
To nie byl artykul, wybacz. To byl wywiad z Małyszem przed skokami i sam mówił.
Wiesz z jednej strony ją troche rozumiem, wiesz dziecko małe, męża w domu wiecej nie ma jak jest, efektów jego pracy nie ma. Moze patrze z innej perspektywy, ale wolalabym wspierac niz mowic o rezygnacji.
Oby mieli taką formę do zakończenia Olimpiady to miejsce na podium murowane a pokusiłbym się o stwierdzenie, że będzie szansa nawet na złoto w drużynie.
Taką mam nadzieję, u Stocha widać, że zaczyna trybić, to samo Kubacki. Żyła niestety nierówny, a Kot trochę za słaby. No ale jest jeszcze Hula, u którego ten sezon zapowiada się na najlepszy w karierze.
JA dałbym czwórkę- Stoch, Hula, Kubacki, Żyła. Zastanawiałbym się jedynie czy Żyła czy Kot bo Hula w tym sezonie skacze bardzo równo i według mnie powinien być w pierwszej drużynie.
Zgadza się, jednak Kot chociaż ma słabsze występy jest równiejszy od Żyły, ale ogólnie wyczyny ma gorsze. Może jednak forma skoczy
hehe o tym samym sobie pomyślałem
a jeszcze od części austriackiej ma być ten nowy zdolniak
Ta wiem zapomniałem jak się nazywa, ale oby nie wyskoczył nagle jak kiedyś Amman.
Cześć. ;) U mnie tak, dopiero wstałem, ale trzeba obejrzeć.
Ja wstałam o 12. Teraz włączyłam, coś o Korei na razie gadają.
:D Najgorsze, że jutro muszę wstać o 7-ej... :( Będzie kawa, i to dużo kawy. Tak wiem, że nie lubisz. :P Bo Korea zbliża się wielkimi krokami... Oby forma jeszcze poszła w górę. :)