Witam wszystkich. Zostałem zmuszony przez własną nieumyślną głupotę do zasięgnięcia rady w wszechobecnym pustostanie internetu. Musze przygotować bibliografię ...
Każdy będzie pisał kawał. Jako pierwszy zacznę: Nowa nauczycielka rozpoczyna swoje pierwsze zajęcia w szkole. Prosi uczniów, aby każdy przedstawiali się kolejno z imienia i ...
Po internecie krązy wiele badziewia - chce usłyszec najlepsze. Moje możecie przeczytać na moim "mini blogu" - koment mile widziany. Naraziee Pozdro dla wszytskich wpisującychhh ! :D
18. lat mam! ha! xDDDDDDDDDDDDDD *no to sie popisalem xDDD*
czemu się zmienia czas z 3:00 na 2:00 a nie można by tak wcześniej, niektórzy chcą sie wyspać, dobrze że są filmy w tv to nie powinienem usnąć
Mam pytanie do Was - użytkowników: czy umie ktoś robić style na LJ? Jeśli tak, to mógłby mi wytłumaczyć? Z góry dzięki.
Zabawa jest prosta. Zaczyna się od jednego wyrazu: tytułu filmu, imię lub nazwisko aktora/aktorki, np. "Joe Black". tytuł kończy się na literę "k", czyli kolejna osoba musi podać wyraz zaczynający się na tą ...
Człowiek odszedł, pamięć i szacunek zostały. http://www.arekgolas.kom.pl/
witam mam prosbe czy ktos zna tytul orginalny piosenki smerfow "niewazne kto jest mniejszy" jesli tak to prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekujeza ...
Zna ktoś tytuł i wykonawcę piosenki z najnowszej reklamy Reserved? Będę wdzięczna :)