http://www.indiatimes.com/news/world/abducted-indian-catholi...
http://www.pch24.pl/austriackie-media--islamscy-porywacze-sp... (acz wiadomość nie jest jeszcze w pełni potwierdzona).
http://pi-news.net/wp/uploads/2016/03/kreuzigung-440x258.jpg
http://www.indiatimes.com/news/world/abducted-indian-catholi...
http://www.pch24.pl/austriackie-media--islamscy-porywacze-sp... (acz wiadomość nie jest jeszcze w pełni potwierdzona).
http://pi-news.net/wp/uploads/2016/03/kreuzigung-440x258.jpg
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
to nie ten cię molestował, jestem tego pewien
No co ty.
Czyli jednak macie sie czego obawiac.
Celem tych terrorystów jest uzyskać rozgłos a Suchy jest tak głupi, że jeszcze reklamuje to wydarzenie w formie jakiegoś forumowego cyklu.
no racja powinno się zamknąć oczy i udawać że ich niema zupełnie jak europejscy eurokraci.....lewactwo to stan umysłu......
można i co to da ? będą zabijać łagodniej albo mniej ?
i tak mają satysfakcję
więc uważasz że inny ludzie powinni byc nieświadomi aby być łatwiejszym celem dla nich, ciekawe
No i znów musimy powrócić do pierwszego posta? Wiadomości powinno się podawać rzetelnie, a te nawet nie zostały potwierdzone w momencie wyjścia na zewnątrz. A masowość tej informacji i jej ważność jest jak dla mnie zbyt duża, terroryści mogą mieć pełną satysfakcje z tego, że zajęli miejsca na nagłówkach dzisiejszych portali.
czyli jesteś za cenzurą tak, wiesz to tak z lewackiego punktu widzenia wtedy by z nami wygrali bo by zmusili nas w ten sposob do wyrzeczenia się fundamentow naszego społeczeństwa czyli wolności słowa i mieli by jeszcze większą satysfakcję
"Wiadomości powinno się podawać rzetelnie, a te nawet nie zostały potwierdzone w momencie wyjścia na zewnątrz." Chyba nie o cenzure tutaj chodzi, czlowieku ze spranym mozgiem.
bo w dużej mierze jest, tylko że to ta lewica mająca mózg
No i co z tego?? przestańcie z tym lelum polelum...lewica,lewak...bo to już nudne. Nie ważne jaki jest pis, ale pis jest jedyną partią, która w obecnej sytuacji jest w stanie nie podporządkowywać się pod branie do nas uchodźców. Gdyby u władzy było nadal PO z Kopaczową na czele.......byłaby tragedia totalna.
Dlatego dociekam kryteriów lewaka, bo mnie ten osobnik tak nazywa (stosując to jako obelgę). Nazewnictwo o ile trafne może być przydatne przy okresleniu czegoś, ale ze stalymi krtreriami.
Suchemu tez chodzi o rozglos. On takze ma poczucie misji.
Około trzech osób się łapie na jego posty, szkoda ich trochę.
Raczej samolubne zamiary, wynikają z braku laku i potrzeby dowartościowania swojej osoby - "słuchajcie się mnie bo ja jestem mądry a wy głupi".
Ta ciekawe....tak jak ty piszesz robią już wszelakie media, które chcą zrobić z ludzi matołów...
Chciałbym żeby były rzetelne, nie nakręcały sensacji i informowały o istotnych rzeczach, nie będąc przy tym orężem do walki politycznej. Zobacz jak tutaj mnie jeden gość od lewaków nazywa, w głowie już mu to siedzi od czytania przeróżnych portali i oglądania filmików, tak wygląda zmanipulowany mózg.
Ale ja też bym chciała wiedzieć o tym a nie tymczasem w mediach cisza czemu? wątpię, że to przez niechęć do rozgłosu xd
Według mnie to straszliwe okrucieństwo, które powinno być rozgłoszone a o islamistach i tak już każdy dobrze wie, więc nie rozumiem czemu ten przypadek jest taki tajny.
Przecież jest o tym na każdym portalu. Osobiście usłyszałem o tym pierwszy raz w Polskim Radiu.
Ja w wiadomościach o tym nie słyszałam a powinni o tym tak gadać jak co najmniej o wydarzeniach we Francji czy Brukseli...
Wystarczy, że jak wpiszesz zamach to gdzieś tam wyskoczy na pierwszej stronie. Tak właściwie to co ci z tej informacji? Uczyni cię to sprawniejszą, szybszą, inteligetniejsza? Posłuchaj sobie ministra z Pisu, mówi podobnie do mnie.
Gdyby nie nagłaśnianie pewnych spraw to ludzie by żyli dalej w ciemnocie. Trzeba takie rzeczy nagłaśniać, szczególnie teraz jak islamiści chcą zawładnąć nad Europą, by tych wszystkich ludzi "dobrego serca" którzy organizują protesty za przyjmowaniem uchodźców trochę przycisnął strach koło dupki.
Ale o co tym masz w ogóle pretensje. Każdy atak terrorystyczny zajmował główne miejsce na każdym portalu, radiu, gazecie i telewizji. Na TVN odwołali normalne transmisje by na bieżąco o tym informować. Z perspektywy zamachowca wyglądało to na jego sukces. Wszystkie media po prostu zostały przeprogramowane przez nich. Nawet to rozumiem, że o takich tragediach się mówi, to wszystko oczywistość. Ale problem pojawia się wtedy, kiedy nawet z naszej perspektywy nieistotne wydarzenia już zaczynają dominować wszystkie nagłówki gazet. Bo co by się stało, gdyby w gazetach napisali o "strasznej śmierci księdza", oczywiście z wymienieniem sprawców i rzeczy istotnych. Tylko i wyłącznie o to chodzi. A wasza panika jest tak wielka, że niewielki lament nad mediami zmusza was do obrzucania mnie błotem. Te wasze liberalne media to najczęściej gówno, nie potrafią prowadzić obiektywnej informacji. Nie znają podziału na publicystkę i informacje, wszędzie wpajana ideologia.
Sam sie błotem obrzucasz pisząc takie bzdety żeby lepiej było by tego nie nagłaśniać....
Nie chodzi o wypracowania ze strony mediów, chodzi jedynie o podanie podstawowej informacji, że ten i ten został to i tamto. Jeśli tobie to tak przeszkadza to przenieś sie gdzieś do dżungli gdzie będziesz mieć zero kontaktu z cywilizacją. Ja bym chciała o takich rzeczach wiedzieć by mi wyskakiwały co najmniej tak często jak jakieś bzdety typu co Ania Lewandowska dzisiaj miała na sobie bo wydaje mi się, że śmierć cżzowieka i do tego taka bestialska jest o wiele ważniejsza.
Ty chyba naprawdę nie rozumiesz. Media z masy takich terrorystycznych ataków wybierają te najbardziej skandaliczne i obsceniczne, dlatego, że są bardziej poczytne. Umknęło Ci pewnie to, że nie od dziś w tamtych rejonach zabijają ludzi, że to nie był pierwszy uśmiercony przez nich. Dopiero kiedy terroryści dokonali tego pod media, te to połknęły i zagrały po ich myśli. Takie zbrodnie powinno się oczywiście rozgłaszać, ale nie z taką intensywnością jak to robią teraz. Rozumiesz, że oni wybrali jeden przypadek i trąbią nim przez tydzień, potem wybiorą inny, który każde media umieszczą na swoich stronach głównych. O tym co się dzieje w syrii, o śmierci muzułmanach zabitych przez muzułmanów, albo o tragicznych atakach w indiach ledwo można usłyszeć, bo najbardziej sensacyjne wiadomości zajmują czołowe miejsca i to akurat te, które ci terroryści sobie wybiorą. No i na koniec, nie sposób sam siebie błotem obrzucić, przestańcie tak srać i zacznijcie myśleć. A takie tematy jak ten co są wycinkiem artykułów z gazet i nie zawierają cennej myśli do dyskusji są śmieszne i nie wiem po co istnieją. Dlaczego jakiś pionek z forum inne wczuwa się w rolę reportera XD?
A weź się....przecież terroryści i tak będą zabijać by zwrócić swoją uwagę...jak nie będziemy reagować to oni tym bardziej będą się udzielać w taki a nie inny sposób. Nie, słyszałam już o wielu przypadkach morderst tam więc nie wiem do czego pijesz ale nakręcaj się dalej i nie "wybrali jeden przypadek" bo właśnie ten przypadek nagłośniony nie był. Poza tym nie rozumiem, chyba miedia polegają na tym by skupiać się na danym wydarzeniu a potem przystępować do innych wydarzeń i je opisywać. Terrorystów nie należy ignorować bo to i tak nic nie da. Wysadzą jakieś lotnisko, albo po rozstrzelają gdzieś w Europie ludzi i też mają o tym nie pisać??
Ty byś mógł przestać srać w końcu. Chcesz uciec przed rzeczywistością i mieć klapki na oczach - twoja sprawa...odłącz sobie neta, telefon tv i cokolwiek tam masz i będziesz mieć hajl lajf. Może inni pójdą za tobą i dokonacie jakiegoś procentu wśród ludzi którzy nie dadzą się terrorystom! hyhy :D