Ktore wg was lepsze maszynki
Ja uzywalem gillete blu 2 sa dobre ale chyba najlepsze sa Willkinsony a wg was ?
Ktore wg was lepsze maszynki
Ja uzywalem gillete blu 2 sa dobre ale chyba najlepsze sa Willkinsony a wg was ?
kupuję dobre i tanie maszynki jednorazowe Polsilver
ale teraz noszę się z zamiarem zakupu maszynki na tradycyjne żyletki, które się wymienia. taniej i higieniczniej
oczywiście do golenia tylko krem Lider z kiosku ruchu i woda kolońska Old Spice. pianki i balsamy są dobre dla pederastów
A dla mnie wszystkie kremy są słabe, chociaż też kupuję polskie (Lider, Wars). Mam też mydło do golenia z masłem shea i pianka wychodzi jeszcze gorsza. Tyle że świetny zapach, a kosmetyk z wyższej półki, więc dobry dla skóry. Znowuż pianki do golenia to chemia najgorsza, słabo zmiękczają zarost, wysuszają skórę, ale mam jedną do golenia jaj, bo w sumie nie wiem, co miałbym tam nakładać przed goleniem.
Jeśli chodzi o rzecz po goleniu to oczywiście woda po goleniu Old Spice, zapach klasyczny. Woda po goleniu jest stworzona specjalnie do twarzy. Woda kolońska to dla mnie słabszy wariant wody toaletowej, a tej nigdy na twarz nie używam (tył szyi, tuż za uszami, przeguby dłoni, zgięcia łokci wewnątrz, ew. tors). No i oczywiście, że to lepsze od balsamu, bo jest alkohol, który dezynfekuje zacięcia (tych w skali mikro nie widać, lecz jest ich zawsze sporo).
Jesli chodzi to pianka lub zel najlepiej nivea for man choc musz kiedys wyprobowac zel Gillete dobry jest.
Niby dlaczego ja kiedyś używałem balsamu nivea for man dobre są balsamy są głównie dla osób z wrażliwą twarzą.
Polsilvery nie sa zle golilem sie nimi na poczatku ale gdzies wole maszynki z trzema ostrzami .
Czy ja wiem czy taniej z tego co widziałem żyletki nie są zbyt tanie
Kolejne potwierdzenie orientacji gdyż takimi elektrycznymi wynalazkami golą się najczęściej pedały lub barany. ;)))
http://www.bangla.pl/opinie/p29243/bic-flex-3-comfort-maszyn... - ja obecnie używam tych bardzo dobre.
Aleś odkopał. Czas to niezbyt dobry miernik zużywalności, bo niektórzy mają zarost jak koper.
gillette stainless do maszynek z grzebieniem zamkniętym, najlepiej, ale nie polecam tu maszynek gillette, a gilette silver blue do maszynek z grzebieniem otwartym, maszynki gilleta w tej klasie są przyzwoite, zwłaszcza slim, a jeśli nie to podróbki od solingen, chociaż nie są to jakieś wybitnie dobre sprzęty, a tym bardziej wybitne ostrza, bo przez sto ostatnich lat konkurencja prześcignęła na tym punkcie gillette o poziomy i tylko tyle mam do powiedzenia w kwestii gillette, wilkinson to zaś ostrzowy szajs i byle polsilver bije to coś na głowę, chociaż ich classic, mimo, że mocno budżetowy jako sprzęt podręczny jak najbardziej ujdzie
To uczucie gdy golisz jaja dla panienki, a ona zarośnięta.
To ci sie udalo przyznaje. Kiedy jakiś filmik?
A co powiesz na to? https://www.youtube.com/watch?v=iYJA5RMDygU
Myślałem, że faceci takie lubią. Nie mówię o spędzaniu z nią trudnych chwil, wspieraniu na duchu itp. Mówię tylko o wystrzeleniu w niej lub na nią.
Ja tylko nie rozumiem dlaczego modelka. Na cholere komu modelki. Nie lepiej do Brazzers?
19 lat. Pewnie pierwsze stopnie wtajemniczenia ma za sobą.