Co sądzicie na ten temat koledzy , koleżanki i trolle ??
Zezwoliłbym na kazdy narkotyk, ale dał zapis w ustawie, że gdy odbierzesz lub trwale uszkodzisz komuś zycie/zdrowie to idziesz przed pluton egzekucyjny bez rozprawy.
thierryhenry robi HAND THING
https://www.youtube.com/watch?v=NtSgWZbL_kE
Ja także zalegalizowałbym każdy narkotyk , to nic złego .
Ale pluton to nie , choć dożywocie tak .
Wiem , wiem , podatnicy itp itd . W cywilizowanym państwie nie może być kary śmierci czyli także plutonu ;) .
Nie. Tylko i wyłącznie dwunastu panów z kałachami lub CKM-ami. Magazynek musiałby byc w całości oprózniony. W przeciwnym razie egzekucja musiałaby zostac powtórzona hehe.
Przestań . Teraz się nie zgadzasz z zakazem sprzedaży trawy , a zgodziłbyś się na legalne zabijanie ludzi , wtedy ja byłbym odmiennego zdania .
No legalne, bo odebrali komuś życie zazywając trawę. Zapis ten uprzedzałby o konsekwencjach.
Zabić po trawie ?? Nie słyszałem o takim przypadku .
Ale wiem co masz na myśli kolego , teraz także każdy wie co czeka za zabójstwo , dożywocie .
Obawiam się , że Panowie odbywają stosunki seksualne zdecydowanie częściej niż raz w miesiącu :D .
wszyscy z moi koledzy którzy palili trawę byli opóźnieni umysłowo, tyko nie wiem czy to przez trawę czy po prostu trawę palą opóźnieni
Wiesz co , masz trochę racji , palenie zielonego pozostawia w głowie jakieś zawiasy itp .
Uzależnienie od chilloutu. Jednakże większość palących to tłuki, "wyżera im mózgi" Analogicznie jak z nadużywaniem alkoholu. Jedna i druga grupa to margines umysłowy. Spowolnieni w myśleniu, w ruchach w całym codziennym życiu, wiecznie zamuleni i gadający tylko o skręcaniu blanta. Nie znam lepiej i bardziej upośledzonej grupy społecznej.
He he , Twoje zdanie znam :D .
Sporo nas , a tu dalej nielegalne :/ .
Potrzeba by żeby na Marsz legazlizacji co roku przychodziło ze 3 razy więcej osób może to by coś dało.
Wiesz co , wątpię :/ . Ludzie nie palą , a mają najwięcej do powiedzenia , nawet nie wiedzą co to , a wielce zakazują .
W sumie racja. Oglądasz finał piłki? Brazylia-Niemcy? Właśnie Szwaby wyównali na 1:1 62 minuta.
Nie , to młodziaki grają , według mnie piłka na IO jest nic niewarta .
W kązdej reprezentacji jest po 3 zawodników powyżej 23 roku życia. W Brazylii Neymar ciśnie.
Dokładnie , tylko trzech , nie dla mnie . Uwielbiam Mistrzostwa Europy , Świata i lubię Copa America :) .
Zdarzają się kozak meczyki i na Igrzyskach. A szczególnie finały przeważnie dobre.
Dogrywka. Włacz sobie bo warto. Kilku mocno znanych zawodników w obydwu druzynach jest a Neymar jaką brame z wolnego pocisnął.
No masz , przekonałeś mnie :) . Oglądam , może będą karne .