Co tam PiS dzisiaj naprawił?
Co prawda nie jestem hydraulikiem, ale mógłbym spróbować. Co się dokładnie stanęło?
Spoko, myję naczynia w misce xD Nie wiem, nie spływa, muszę pójść po jakiegoś kreta czy coś.
Pewnie zatkał się syfon. Zacznij od kreta, tylko go nie żałuj. Jak by dalej nie działało, to spróbuj przetykaczką do kibla. Jak to nie zadziała, to trza rozebrać i wyczyścić.
Myślałem, że może takie niskie gustopodobieństwo macie hehe. U mnie najniżej jestes :/
nie wiem do teraz o co mu chodzi.
U mnie jesteś 3 od końca :)
jednak nie jesteś ostatnia. Naprut z wynikiem 30% zajmuje te chwalebne miejsce, ale on troluje z tymi ocenami, wiec sie nie liczy do konca :v
W sumie to mamy dużo podobnych ocen, ale też sporo bardzo się różniących. Igrzyska smierci tylko na 1? (fanem tego nie jestem, ale przesade widze ). Tak samo Edward i Forrest Gump coś cieniuśko xD
kiedyś byłam impulsywna xD nie będę zmieniać, może i słuszne ocenki. na pewno Foresta nie żałuję.
Może miałaś trudny okres :v 53,5% tyle powinien mieć alkohol, a nie :D
po prostu mało wspólnych filmów mamy.
Ta kanapka to co oznacza??
spójrz wyżej, gadamy z rolnikiem o kolacji, rurach w zlewie i koszmarach sennych.
za za-kod-owanych były tak niezależne, że tacy jak leszek żebrowski, stanisław michalkiewicz, witodl gadowski, michał marusik, robert winnicki, wojciech sumliński czy grzegorz braun (z wyjątkiem kampanii prezydenckiej) nie mieli wstępu do telewizji publicznej, krzysztof bosak i marian kowalski po kilku zdaniach o geikach i żydokomuchach musieli czekać na występ po trzy lata, a korwin-mikke był bojkotowany, choć to on powinien ubeków bojkotować i mieć cały program dla siebie, ot wolność mediów za za-kod-owanych, na szczęście ci zacni goście są już zapraszani i to nawet często zapraszani, mimo, że z pisowcami równie często mają nie po drodze, dlatego pozwól, tubisiu, że zbyję twoje zakłamane wypociny jedynie śmiechem, bo na nic innego one nie zasługują, takie one niezależne i prawdziwe jak protestujący koryciarze po oderwaniu im ryjów od koryta
w zakresie zarządzania kryzysowego(uogólniam,bo to trudna tematyka) dobre,wręcz rewolucyjne zmiany!:)
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
to raczej niemożliwe, tego nawet PiS już nie naprawi.
Gdyby nie poprzednicy to dziś nie musieliby nic naprawiać.
Eeeee tam, co to te 150 mld z naszych emerytur które trzeba było nam zabrać aby ratować gospodarkę po tym jak się ją do tego doprowadziło albo załatwienie nam tego że od tego roku jesteśmy płatnikiem netto do budżetu unii.