Szukam tytułów HORRORÓW już ze 2 lata i NIC

użytkownik usunięty

1. Pamiętam, że gdy wiał wiatr, to wychodziły jakieś zombi czy cuś i mordowały wszystko co się rusz i nie ucieka wiadomo gdzie. Ale tylko gdy wiało. (w tytule chyba cos z "wiatrem", jakiś tam wiatr czy cuś).

2. Dziewczynka miała pajaca, który był sprawcą śmierci wszystkich, co weszli z nią w jakiś bliższy kontakt. Na końcu ktoś wpadł pod autobus, gdy pajac otworzył oczy. (słowo "pajac" było chyba w tytule)

3. Kojarzę tylko scenke początkową: rzecz się działa na sali gimnastycznej, w nocy jakaś dziewuszka ćwiczyła balet (ciekawe co ona tam robiła wieczorem hehehe) i nie dożyła poranka jak można się domyśleć.

4. I jeszcze taki horrorek w którym było morderstwo w wannie, chyba siekierą, a morderca w tej scence był w żółtej kurtce przeciwdeszczowej, to mogła być kobitka. W tytule było chyba słowo "krew" ("blood", "bloody" czy jakoś tak)

Filmy widziałem na VHS na początku lat 90-tych, więc prawdopodobnie są z lat 80-ych lub wczesnych 90-tych, więc nie wyjeżdżać mi tu zaraz z "Urban Legends" czy "Koszmarem Minionego lata"
Z góry dzięki, choć zadania wam chyba nie ułatwiłem. Pomyślcie a bede wdzięczny. W końcu mata łby pełne filmów, no nie?!

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu:
o