Jaka prawda, to same wulgaryzmy, niegodziwie to jest w taki sposób pisać jak Pan był napisał o normalnych ludziach co nic niecnego nie uczynili.
To już któryś raz. Ja Pana zawiści w ogóle nie rozumie i nie wiem po co to Pan z takim uporem wypisuje. Coś Pana ukąsiło?
Pozdrawiam serdecznie.
widzisz i po co jej pyskujesz, przez to agatka nie zrobi ci loda po powrocie z haremu
błędem była sytuacja, w której twoja matka legła pod twoim ojcem i przez brak pieniedzy na aborcje 9 msc. później urodziłeś sie ty
Jak Pan Szambelan przekręca nicki to się Pani podoba.
Szanowna Pani zdaje się zasady powyższej nie stosować poza ramami własnej sekty prorusińskiej, a już z całą pewnością wyklucza z niej Szanowna Pani osobę Szanownego Pana Premiera Kaczyńskiego i nazwisko jegoż, z nienawiścią doń zaimplementowaną przez Pana Ozjasza Goldberga z Odessy.. Pozdrawiam przeserdecznie.
"islam to pseudoreligia bo opiera się w dużej mierze na wymysłach" - jak każda inna religia.
Możliwe, ale wedle pradawnych ksiąg Szanownej Pani miotu. Pozdrawiam serdecznie.
Fałszywe uprzejmosci proszę sobie wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi.
Najmocniej Szanowną Pania o wybaczanie upraszać pragnę, ale nie spoufalam się tak szybko z Damami. Pozdrawiam serdecznie.
dostałem dziś na pocztę takiego filma http://www.youtube.com/watch?v=NzuPJGBf4CI jak obejrzę, to skontaktuję się z rusofobami, w tym szczególnie z chanem szambolanem i powiem o co w tym chodzi
Ruś Mongolska, Szanownego Pana ojczyzna, inspiruje ataki terrorystyczne islamistów. Pozdrawiam serdecznie.
Pomyliła się nieszanownemu chanu Rosja z krajem w palestynie.
Raczej Szanownemu Panu jego barbarzyńska ojczyzna z cywilizacją. Pozdrawiam serdecznie.
Zdradzę Panu tajemnicę: Pański Chan tych leków nigdy nie brał. Pozdrawiam serdecznie.