nu Żywiołaczku;)..sam pewnie uważasz,że mogła to zrobić sexowniejszymi narzędziami...
Najśmieszniejsze było, jak się cała ateistyczna lewica, od lat walcząca z kościołem i chrześcijaństwem, nagle zaczęła się powoływać na wartości chrześcijańskie argumentując tym przymus przyjmowania uchodźców.
na tym polega paradoks smutnego"ateisty"czy jak twierdzi elaviart antychrzescijańskiegoteisty...paradoks..mozliwe,że Chyla z tybetu,który zakąlda,ze "jak przegrasz to i tak wygrasz";D
Tego ich pokręconego rozumowania (jeśli to w ogóle jest rozumowanie) nie da się ogarnąć ;)
da się ogarnać,tylko trudno im nie współczuć.....oni są prosci jak budowa cepa i jak cep przejdą do historii
Chyba nie mam tyle empatii co Ty ;)
Ten tekst o cepach muszę sobie zapamiętać :D
dodajmy, że przejdą do historii jak CCCP - który to skrót rozwijano niegdyś wdzięcznie jako "Cep Cepa Cepem Pogania".
W solidurnościowej Polsce to aktualne jak nigdy przedtem. Po resztę informacji odsyłam pod hasło "kolorowe rewolucje: skutki rewolucji zielonej 1980 ($)".
jes
mnie nie przeraża ateizm tylko islamizm elaviarta...
XD
już widzę jak się nawrócicie http://www.youtube.com/watch?v=8Tz4bbqgge8
ateistom nawet nawrócić się nie pozwolą bo ateizmu nienawidzą bardziej od żydów
oni nienawidzą tylko żydów nietalmudycznych, z talmudycznymi vel netanjahu, to i gorzałę piją jak alahu nie patrzy
paso7ydy to właśnie 7ydy talmudyczne zajmujące się ich szatańskim wynalazkiem, pieniądzem