Pytanie proste. Czy byliście np. w wiadomościach, reality show itp.
Haha, całkiem niedawno na TVP info, przewinąłem się w tle w czasie relacji z maratonu pływackieg :D
Ja byłem w regionowej telewizji. W Gdyni przesiadywałem z bratem u kuzynów kiedy nagle prąd wysiadł - trwało to dobre kilka godzin a tragedia ta objęła sporo bloków na Karwinach.
Przyjechała telewizja a myśmy znaleźli w sobie nawet odwagę żeby powygłupiać się za plecami pani redaktor. Wieczorem widzieliśmy siebie w wydaniu newsów, zwołalim cały dom
Poza tym byłem w tygodniku ostrołęckim z powodu spożywania alkoholu w dzień wagarowicza (w miejscu do tego nie przeznaczonym). Miałem bardzo nieudolnie zapikselowaną twarz i wcale mi nie jest do śmiechu z tego powodu mimo, że minęło już sporo czasu.
Z powodu zdjęcia a nie nieudolnie zapikselowanej twarzy (chociaż z tego również)
Buehehe, czytałem ten artykuł, to moje rejony są. Tygodnik to konkurencja dla mnie :p. Aż mi cieżko uwierzyć, ze to Ty byles na tej focie xd
Dwa razy coś tam bełkotałem (miedzy innymi na rozdaniu świadectw LO) w telewizji regionalnej. Nigdy nie miałem odwagi tego obejrzeć chociaż kumple nagrali jedno z tych "wystąpień" to na kasetę :)
No i raz byłem na fotce w Głosie Wielkopolskim przy okazji uczestnictwa w konkursie filmowym :)
Ja chyba będę za tydzień w czwartek na TVP Warszawa w programie "3
grzyby w barszcz" czy cos takiego....;p
Ja raz byłam. Z ciocią, wujkiem i półrocznym wtedy kuzyneczkiem. Kuzynek dostał alergii na coś tam, więc pojechaliśmy wszyscy do szpitala w Rzeszowie. A tam się okazało, że jest telewizja, bo lekarze strajkują. Pokazali całą poczekalnię i korytarz w szpitalu. No i nas w tle.
Kilkanaście lat temu można było zobaczyć mą facjatę w Panoramie Lubelskiej, a konkretnie w relacji z którychś tam z kolei Chmielaków.
Jeśli dobrze pamiętam, zaliczyłem tam dwa ujęcia:
1/ gibałem sobie za udzielającym wywiadu ówczesnym burmistrzem Krasnegostawu i strojąc głupie miny demonstrowałem kufel z jakimiś niedopitymi lokalnymi siuśkami piwopodobnymi.
2/ gotowałem się do dania drapaka przed jakimiś wścibskimi panami policjantami, zbliżającymi się niechybanie w celu wylegitymowania mej nieletniej wówczas i nietrzeźwej oczywiście osoby.
a ja byłam w 997 xd
nie no żartuje :D:D:D
byłam jak w krakowie rok temu było bicie rekordu ginesa "najwięcej tańczących par" i był mat xd
Mnie ostatnio złapała ukryta kamera... Więc wychodzi na to, że dopiero będę.
Byłam kiedyś w "Faktach" TVN, złapali mnie jak zwiałam ze szkoły i miałam opowiadać, jak spędzam czas przed zakończeniem roku. ;p
Oprócz tego kilka lat temu występowałam w "Pytaniu na śniadanie" na tvp2 (jako osoba z chórku mamy mojej koleżanki - piosenkarki)
i kilkakrotnie przewinęłam się w programach lokalnych TVP Kraków ;p
powiedzenie jakiś dyrdymałów w programie społecznym, który był emitowany na dwójce x lat temu, się liczy?
Moje osiągnięcia medialne ;].
Na jakimś meczu Pogoni Szczecin, kamera przewijała się przez trybuny i mnie załapała. Na C+ Sport! :D. Brałem także udział w jakimś biegu, który był stale nadawany na żywo. Biegłem z przodu, więc praktycznie byłem cały czas na "wizji". Udzieliłem też krótkiego wywiadu do gazety (coś na wzór "przypadkowego przechodnia"). Za to moja mama dosyć czesto się pojawia w TV. Kilka lat temu zaprosili ją do Rozmów w Toku (nie, żadnych problemów nie miała, program był o jej wychowance z ośrdoak wychowawczego), ale nie poszło, bo zbyt debilny program. A tak to była w Panoramie, TVP INFO, programie reprterskim na TVP2 i jeszcze udzielała takiego prawdziwego wywaidu w stuio w TVP 3 Szczecin.
Wychodzi na to, że bardziej pochwaliłem się rodziną :P.
Ha! Ze mną niedawno śląska telewizja zrobiła wywiad, ale go wywalili.
Dzisiaj w TVP, robię się światowy :D (choć zawsze na drugim planie)
Ja 2 razy na pierwszej stonie gazety, ale spokojnie, spokojnie;) zdjecie tlumu, pierwsze zdjecie sportowe pilki noznej, a drugie gatety lokalnej tez tlumu w ktorym widac mnie z moim kolega, niewiele ale jednak cos, a jaka radocha;)
Ja byłem raz w tle pokazany z moimi kolegami na basenie.Kiedy regionalna televizja katowice przyjechała na basen "delfin" i wtedy udzielała moja koleżanka wywiadu w baseni i załapaliśmy się w tle (myslałem wtedy o ochlapaniu koleżaniki tak do jaj xD) ale tego niezrobiłem potem oglądałem widomościach Katowice swój występ :)
Byłam w lokalnej tv, w gazetach: kilkakrotnie w Kurierze Szczecińskim, raz w Tygodniku Podhalańskim (zrobili z nami - turystami krótki wywiad, byłam wtedy z rodziną na święta w górach) . Moja siostra i tata byli w Teleekspresie i jakimś magazynie w tvn24.
No mojej twarzyczki jako tako w Tv nie było, ale w Kronice w TV Kraków mówiono o mnie :) Wprawdzie powiedzieli, że mam 19lat, a miałam wówczas 18 i wogóle przekłamali kilka faktów, ale pokazali moje mieszkanie. W sumie nie ma się czym chwalic i sytuacja nie należała do sympatycznych, ale fakt pozostaje faktem, a po latach to i pośmiac się można.
Aha jeszcze było o tej sprawie w jakiejś gazecie, ale ja osobiście nie widziałam tego artykułu.
byłem na widowni "Sąd rodzinny", reklama rexony drugi plan i gdzieś tam mnie widziano w tle jakiś reportaży w Warszawie kilka razy, kiedyś byłem zapisany do takiego impresariatu ale chcieli mnie na policjantów i żołnierzy a ja pacyfistą jestem i odmawiałem, chcialem iśc coś zaśpiewać do xfaktor ale to mogło się źle się odbić na mojej pracy i tak właśnie zrezygnowałem z szołbiznesu
chyba nie, ale robili ze mną wywiad w TVN Style, reporterka na ulicy kazała mi śpiewać disco polo, a ja powiedziałem "TVN to dzieło szatana"
Byłem. Lokalna gadzinówka robiła reportaż o wypadku samochodowym w centrum miasta a ja w tle przechodziłem z reklamówką obok Żabki.